31 oktober 2013

Fuck off nu kör vi

.. Och håller tummarna hårt. Idag ta jag första dosen av den nya medicinen Elvanse. Ett lisdexamfetamindimesylat och ska funka som dem andra adhd medicinerna men ge mer stimerlans i huvudet och mindre biverkningar på kroppen. Kan ju inte säga annat att dem är ju snygg färg på dem . Eller vad tycker du?? 


3 kommentarer:

  1. Vad hade du för medicin innan? Och vad fick du för biverkningar? (Om du vill svara)
    Jag äter Concerta, 54 + 36 per dag (ibland lite till) och överlag fungerar det rätt bra. Men jag upplever vissa biverkningar jag gärna skulle slippa (ex förändrat smaksinne, förändrad hårkvalité, tryck över bröstet ibland mm).
    Mvh, Linda (fr Instagram)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har testat alla fyra mediciner för adhd, därför får jag nu testa denna medicin . Jag hade biverkningar med mina luftrör och de kändes som att jag blev strypt och att jag inte fick någon luft. Nu har jag ätit dessa i 2v och känner mig "normal" känner inaga konstigheter som mer upp rymd som jag kunde göra med dem förra. Jag känner mig inte överaktiv heller som jag gjorde utan mediciner. Än så länge är jag nöjd. Men den är så dyr denna medicinen och hoppas jag kan få någon liknade som man kan använda på högkostnadsskyddet . Denna täcker ännu inte de skyddet.

      Radera
  2. Hej!
    Vilken härlig blogg du har!
    Jag har en liten fråga äter du än Elvanse? Vad tycker du är positivt med den och negativa om de finns nå?

    SvaraRadera

Life is sweet, tack för din kommentar !!