15 oktober 2011

Frostad Cupcake


I veckan var jag och besökte en av dem lokala kondisarna. Där i disken gjorde dem reklam att dem sålde "lyxiga" cupcakes i en kartong med  4 i för priset av 70 :- , men det jag såg var inte en cupcake utan en muffins gjort på färdigt pulver som man blandat med vatten och upp till en liten klick med något och en färdig köpt sockerblomma. Det var något som fattades för att kalla den skulle bli kallad Cupcake ( .. i mina ögon). Dem va massaprodukserade och  inte bakat dem med KÄRLEK.

Lägger man ner kärlek på att baka känner den som sen äter dem sen, det vattnas inte bara i munnen utan det växer något varmt i hjärtat och i själen. Jag vill inte påstå att jag skulle göra världens godaste eller finaste eller lyxigaste, men jag lägger ner lika mycket kärlek på alla cupcake´s jag gör, sen om jag skulle baka 5 eller 50.

Dagens cupcake har en vanlig vaniljbotten, men sen mjölkchoklad smörkräm. I ligger dumlekolor och överaskar. Upp till har jag flätat ihop sockerpastan, dekorerat dem med sockerblommor och äkta chokladmynta.

Varsågod och njut!

4 kommentarer:

  1. Mmmmm sååååååå goda var dom oxå,grabbarna tyckte dom var såååå fina & goda!

    SvaraRadera
  2. Så fina, mums!

    Just nu har jag en tävling i samarbete med Sockerflinga där man kan vinna ett presentkort. Var gärna med du också!

    http://amyspieceofcake.blogspot.com/2011/12/tavling-i-samarbete-med-sockerflinga.html

    SvaraRadera

Life is sweet, tack för din kommentar !!